VIDEO. Tendinte noi in domeniul hair stilistilor: tunsorile cu flacara

Dată publicare: 10-03-2012 12:11
Dată actualizare: 15-09-2012 14:19


Chibriturile si lampile cu gaz capata in ziua de azi o noua atributie: aceea de a le folosi la scurtarea parului sau la aranjarea lui. In aceasta situatie, foarfecele si pieptenele devin a doua vioara in saloanele de coafura.

Andrei Bagita are 33 de ani si timp de sase ani a lucrat si si-a castigat banii in cel mai mare salon de coafura din Ibiza. S-a intors acasa si s-a deschis propria afacere, unde pune in aplicare trucurile invatate in Spania. Printre ele si ceea ce pare sa fie o tendinta in randul stilistilor din lume si anume tunsoarea cu flacara.

„M-am gandit sa fac ceva deosebit, sa inventez tunsul cu orice flacara indiferent de unde provine – lampa, chibrit, autogen. Partea buna a lucrurilor este ca in timp ce arzi firul de par, se elimina un strat de grasime care invaluie textura firului si astfel parul creste mai repede. Pot sa fac orice frizura cu flacara, la fel cum o fac cu foarfecele sau alt aparat”, explica Andrei.

Prin mainile lui au trecut multe vedete nationale, dar si internationale si chiar daca acest tip de tunsoare are si dezavantaje, salonul e plin, iar programarile nu contenesc sa apara. In ceea ce priveste preturile, trebuie sa stiti ca ele nu difera de o tunsoare normala, astfel ca trebuie doar sa fiti un client indraznet.


VIDEO PROTVPLUS.RO