Vacante cu iz traditional romanesc

Ultima actualizare: 20-04-2013 06:59

Daca va este dor de aroma de brad din curtea bunicii si de mirosul de bulz abia scos din cuptor, mergeti in "Vacanta la tara". Asa se numeste programul in care s-au inscris zeci de pensiuni cochete din satele romanesti.

La doar 13 km de Cluj-Napoca, in localitatea Salicea, pensiunile isi asteapta vizitatorii in camere cu mobilier pictat manual. Acestia au parte de stilul traditional si confort in acelasi timp. Pentru cei care vin prin programul "vacanta la tara" zona nu inseamna doar aer curat, liniste si bucate pe alese. Pensiunile sunt dotata si cu baze de agrement ce cuprind piscine, terenuri de sport si locuri de joaca pentru copii.

De asemenea, pachetul de vacanta vine cu oferte greu de refuzat. Cinci nopti de cazare, de duminica pana vineri, la o pensiune de 2 margarete, costa 150 de lei pe persoana, la pensiunile de 3 si 4 margarete 195 de lei, iar micul dejun este inclus in pret.

De altfel, in aceasta zona si-a petrecut vacanta anul trecut ducele de Kent, iar verisorul acestuia, printul Charles este un fan declarat al satului romanesc. Iar daca acesti turisti de sange nobil ne apreciaza locurile de la tara, de ce nu am face-o si noi.


Programul se desfasoara in perioada 14 aprilie - 15 iunie, dar nu include si vacanta de Paste.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO