Un profesor s-a filmat in timp unei partide de amor. Scenele s-au petrecut in incinta scolii

Dată publicare: 08-02-2013 13:48
Dată actualizare: 11-02-2013 07:09


Un profesor de sport din Satu Mare s-a filmat in timp ce intretinea relatii sexuale cu o domnisoara, chiar intr-o sala din institutia de invatamant. Imaginile au ajuns in presa, iar acum, conducerea scolii si inspectoratul scolar au inceput o ancheta.

Profesorul de educatie fizica a fost pana anul trecut si directorul adjunct al Liceului Traian Vuia din Satu Mare, locul unde se pare ca s-au petrecut scenele fierbinti. El isi stocase imaginile in telefonul mobil si inca nu se stie cum au ajuns acestea in presa.


In timpul cand fusese director, profesorul isi amenajase o sala de primire a arbitrilor care veneau la competitiile sportive organizate in scoala. Acolo se pare ca s-au filmat si scenele de amor dintre profesor si o tanara. Profesorul sustine insa ca imaginile sunt vechi de trei ani si ca de fapt ar fi fost filmate acasa la el, nicidecum in incinta scolii.


Cei de la inspectoratul scolar au inceput o ancheta. Profesorul risca sa fie aspru sanctionat si sa isi piarda calitatea de dascal.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO