Un dispozitiv cu semnalmentele unei bombe, a pus pe jar autoritatile din Mures

Ultima actualizare: 03-03-2013 04:54

Sub masina unui angajat al firmei de transport local din Mures a fost gasit in aceasta dimineata un dispozitiv de marimea unei cutii de pantofi. Acesta avea rolul, cred politistii, de a incendia autoturismul

Specialistii care au dezamorsat dispozitivul artizanal spun ca pericolul ar fi fost mult mai mare sa se intample o nenorocire, daca ar fi incercat sa-l scoata de sub masina si sa-l transporte in alta parte.

Proprietarul are o istorie plina de astfel de evenimente, masinile i-au mai fost incendiate de trei ori pana acum, asa ca e limpede ca cineva ii vrea raul cu tot dinadinsul.

Barbatul vizat este seful sectiei Spalatorie din cadrul firmei care asigura transportul local. Apropiatii lui banuiesc ca unul dintre angajatii pe care i-a disponibilizat in urma cu doi ani ii doreste raul, aceasta este a patra oara cand se atenteaza la viata lui.

Pana acum, politistii nu au retinut niciun suspect in cele trei cazuri de incendiere. Ei vor continua insa cercetarile, pentru a-i gasi pe faptasi. Iar daca se dovedeste ca dispozitivul de astazi continea si material exploziv, acestia pot fi acuzati chiar de acte de terorism
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO