Un copil de 6 ani din Maramures a fost abuzat sexual de tatal lui

Ultima actualizare: 20-10-2012 13:56

Un baietel de sase ani a fost abuzat sexual de propriul tata. Parasit de mama, copilul a ajuns intr-o casa de tip familial, insa parintele sau venea deseori si il lua la el pentru cateva zile, fara sa stie nimeni ce ganduri negre avea cu baiatul.

Baietelul nu s-a nascut sub o stea norocoasa. Mama lui l-a abandonat cand era inca foarte mic, iar tatal l-a dus dupa o vreme la casa de tip familial, motivand ca el nu poate sa-l supravegheze 24 de ore din 24. In fata asistentilor sociali, poza intr-un tata iubitor, ori de cate ori trecea pe acolo si lua copilul acasa, dar la intoarcere, cel mic era tot mai abatut. Ingrijitoarele au crezut ca e bolnav, dar cand au inceput sa ii puna mai multe intrebari le-a povestit ca tatal lui ii face lucruri oribile, iar abuzul fizic a fost confirmat si de medicii care l-au examinat ulterior. Cazul a ajuns si in atentia politistilor.

La inceput, baiatului i-a venit greu sa se faca inteles, dar, cu ajutorul unui psiholog, asistentii sociali i-au aflat povestea. Asistentii sociali au obtinut chiar si un certificat medico-legal, care arata ca baietelul de 6 ani a fost violat. Psihologii spun ca aceasta trauma il poate urmari toata viata, daca nu va fi ajutat sa o depaseasca.

Politia s-a sesizat din oficiu, iar daca tatal baiatului va fi gasit vinovat, risca pana la 20 de ani de inchisoare. El este cercetat deocamdata in libertate, dar nu mai are dreptul sa se apropie de copil.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO