Un agent de paza din Baia Mare a fost batut de trei tineri in stare de ebrietate

Ultima actualizare: 09-05-2014 06:57
Politisti

Trei tineri din Baia Mare, aflati sub influenta bauturilor alcoolice, au provocat un scandal intr-ul local din municpiu si au batut un agent de paza. Doi dintre ei au fost deja identificati si sunt cercetati penal.

Politistii din Baia Mare au fost sesizati luni dimineata despre un scandal izbucnit intr-un local situat in Piata Libertatii din municipiul Baia Mare. Oamenii legii au constatat ca trei tineri aflati sub influenta bauturilor alcoolice au provocat un scandal si au fost evacuati din local de catre oamenii de ordine. Din aceasta cauza, tinerii au devenit agresivi si l-au lovit pe unul dintre angajatii societatii de paza, in varsta de 29 de ani.

Politistii au identificat doua dintre persoanele implicate in altercatie: este vorba de doi baimareni in varsta de 27, respectiv 29 de ani.

In cauza s-a inregistrat dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora, precum si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in incident.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO