Umilita: 2-6 cu Pandurii. Ana Maria Prodan il critica voalat pe Niculescu

Ultima actualizare: 08-10-2012 08:51
Umilita: 2-6 cu Pandurii. Ana Maria Prodan il critica voalat pe Niculescu

 Debut de cosmar al lui Niculescu in noul sezon. U Cluj a pierdut cu 6-2 la Pandurii, iar antrenorul ameninta cu masuri dure.

 "Nu ma asteptam, sunt multi jucatori care abia s-au vazut. E un inceput dezastruos. Cred ca este cea mai neagra seara de cand sunt in fotbal. Ma simt umilit, dar asta e viata. Sper sa reparam greselile de incepator care s-au facut in aceasta seara", a declarat Claudiu Niculescu.

Formatia de pe Somes se va duela etapa viitoare acasa cu Gloria Bistrita, iar mai apoi se va deplasa la Steaua.

"Pentru noi, meciul cu Bistrita devine crucial in aceste conditii. Niciodata nu o sa critic jucatorii, vom vorbi in vestiar. Sunt foarte, foarte suparat pe multi dintre ei. Daca nu pun osul la treaba, asa cum au venit, asa vor pleca", a mai spus Niculescu.

Mult mai dura in declaratii a fost Ana Maria Prodan. "Sunt fotbalisti care se bucura la salarii de 4.000 de euro, dar daca se mai prezinta asa, atunci ei nu merita carnete de fotbalisti. Suntem slab pregatiti fizic, nu am vazut asa ceva nici la liga a II-a, nici la a III-a. Am incercat la inceputul sezonului sa-l aduc pe Sandu Tabarca pe postul de preparator fizic, dar a plecat si echipa a aratat din ce in ce mai rau. Nu ma asteptam niciodata la un astfel de debut. Voi avea o discutie cu Claudiu Niculescu. El si-a asumat raspunderea pentru rezultate. Nu se pune problema sa-l demit pe Claudiu, e de-abia prima etapa", a declarat Prodan, la DigiSport.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO