Ultimele bilete pentru concertul Roxette de pe Cluj Arena. Sold out la Golden Circle si VIP

Ultima actualizare: 07-11-2012 09:04
Roxette

Trupa suedeza Roxette concerteaza joia viitoare pe Cluj Arena, iar interesul fanilor pentru primul show din Transilvania depaseste orice asteptari. Locurile din zonele VIP si Golden Circle au fost epuizate.

Tribuna VIP si Golden Circle au devenit neincapatoare pentru numarul impresionant de solicitari venite din partea fanilor Roxette. Pentru a face fata pretentiilor venite din partea fanilor, organizatorii au operat o serie de modificari astfel incat zona Golden Circle sa poata fi suplimentata cu inca 500 de bilete, ce se afla deja la dispozitia publicului in toate punctele de vanzare din tara.

Concertul Roxette se desfasoara joia viitoare, pe 19 iulie, in Cluj-Napoca, biletele putand fi achizitionate online, de pe myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta, precum si de la o serie de puncte de vanzare special amenajate in zona Ardealului: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate in incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adauga si reteaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalau, Turda si Sighisoara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO