UBB a inceput distribuirea tabletelor PC pentru studentii de la ID

05-11-2014 16:54


studenti

Universitatea Babes-Bolyai a inceput, in data de 1 noiembrie 2014, distribuirea tabletelor PC pentru toti studentii anului I licenta si masterat inscrisi la forma de invatamant la distanta sau cu frecventa redusa.

Un numar de 1.465 de studenti isi vor primi tabletele pana in data de 15 decembrie 2014, odata cu participarea la activitatile tutoriale fata in fata, asa cum sunt prevazute in orarul fiecarei facultati.

Studentii vor utiliza tabletele PC pe intreaga durata a studiilor universitare: 3 ani pentru nivel licenta, respectiv 2 ani pentru nivel masterat, dar si dupa finalizarea acestora.

Tabletele au o configuratie potrivita pentru procesul educational la distanta, avand toate functiile necesare interactiunii cu cadrele didactice si cu mediul de invatare on-line. Odata cu introducerea tabletelor, Centru de Formare Continua si Invatamant la Distanta si cu Frecventa Redusa al UBB a lansat si o aplicatie pentru sistemul de operare android, aplicatie care poate fi descarcata gratuit de pe site-ul UBB sau de pe Google Play si care contine link-uri directe catre principalele site-uri si platforme ale Universitatii. Aplicatia este disponibila gratuit tuturor studentilor, cadrelor didactice si altor categorii de public.

Tabletele au fost procurate prin procedura de achizitie publica, pe baza de licitatie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO