U joaca samba do Brasil

Ultima actualizare: 30-08-2012 20:32
U Cluj

Cinci brazilieni si un portughez au sosit azi la Universitatea si sunt pusi pe fapte mari. Vor sa-si ajute „sefa” sa aduca titlul la Cluj.

Ana Maria Prodan se misca repede pe piata transferurilor. Cinci jucatori noi au efectuat dimineata vizitele medicale. Mijlocasul Alex Dos Santos (28 de ani), care a evoluat la Chiajna ,si fundasul Enrico da Silva (22 de ani), de la Palmeiras, au semnat deja cu Universitatea. Atacantii Alex da Braz de la Taboao da Serra (campionatul Paulista) si Cleiton (28 de ani) de la Portuguesa, dar si mijlocasul Alex Santiago (21 de ani) vor pleca si ei in cantonamentul din Austria.
Fost coleg la nationala de juniori a Portugaliei cu portarul campioanei CFR, Mario Felgueiras, mijlocasul Paulo Dinarte, zis Paulihno a semnat si el cu echipa de pe Somes. In varsta de 27 de ani, acesta joaca de patru ani in Romania si a trecut pe la formatii precum Progresul, CSM Ploiesti, Astra Ploiesti si Chiajna.

„In mare ne-am inteles, am facut vizita medicala si, daca totul este bine, voi juca la Universitatea. Aici se face o echipa de fotbal si am venit sa ridicam Clujul pentru ca fanii si orasul merita acest lucru. Il cunosc foarte bine si pe Cadu, iar cu Felgueiras am fost coleg la nationala de juniori, insa eu am venit sa fac treaba la „U”. Ana Maria cunoaste bine acest fenomen, are multe relatii in fotbal si vrea sa faca performanta, de aceea ne-a adus aici. Sper sa terminam cat mai sus, sa fim campioni. Daca Chiajna a fost aproape campioana in returul campionatului, noi de ce nu am putea?”, a declarat Paulihno.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO