Trei tineri din Salaj au fost prinsi in flagrant in timp ce vindeau droguri

Ultima actualizare: 26-04-2013 06:59

Tinerii au fost prinsi in flagrant, de catre procurorii DIICOT, in timp ce comercializau hasis. In urma perchezitiilor, oamenii legii au ridicat de la domiciliul suspectilor peste 150 de grame de canabis.

Potrivit oamenilor legii, la inceputul anului 2013, unul dintre suspecti a cumparat din Spania aproximativ 300 de grame de hasis, pe care a adus-o mai apoi in tara.

Drogurile au fost impartite in cantitati mai mici, dupa care au fost puse la dispozitia a doi elevi din Zalau, ce le vindeau mai apoi altor tineri, cu preturi cuprinse intre 80 si 100 de lei gramul.

Mai multi agenti sub acoperire au cumparat in mod repetat droguri de la cei trei tineri, dupa care au organizat un flagrant in timp ce acestia comercializau diferite cantitati de hasis.

Autoritatile au ridicat de la domiciliul suspectilor peste 150 de grame de hasis si un cantar electronic de mare precizie, care era folosit la portionarea drogurilor.

Cei trei suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO