Transilvania Wedding Fair, in weekend la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca


Ultimul update: Vineri 22 Ianuarie 2016 07:04
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2016 16:43
Categorie: Ardeal
Transilvania Wedding Fair, in weekend la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca

Zeci de furnizori importanti din domeniul organizarii de evenimente ii asteapta pe viitori miri la Transilvania Wedding Fair, eveniment care va avea loc intre 22 si 24 ianuarie la Sala Polivalenta Cluj-Napoca.

In cadrul Transilvania Wedding Fair, viitorii miri vor avea posibilitatea de a trece prin toate etapele parcurse in organizarea nuntii si vor putea gasi tot ce au nevoie pentru un eveniment reusit, incepand de la tinute festive, rochii de mireasa, bijuterii, invitații de nunta, marturii pana la aranjamente florale, decoratiuni, servicii foto-video, cofetarii, trupe, DJ, ansambluri folclorice, etc.

Un expozant special al targului, venit in Romania special pentru Transilvania Wedding Fair, este MiraMode, salon cu rochii de mireasa din Italia. Expozantii de la targ sunt atat antreprenori din Cluj, cat si din orase precum Bucuresti, Baia Mare, Zalau, Targu Mures, Bistrita, Lugoj.

Un eveniment inedit al Transilvania Wedding Fair va fi workshopul prin care make-up artistul Daniela Bogos Teodoru le va invata pe viitoarele mirese cum sa isi pregateasca tenul pentru make-up si va sustine un atelier demonstrativ de tatuaje semipermanente.

Tot in cadrul targului viitoarele mirese vor putea admira prezentari de moda ale noilor colectii de rochii de mireasa intre care si colectia designerului italian Gritti Michele.

Cei care vor calca pragul Transilvania Wedding Fair vor putea savura si momente artistice sustinute de trupe de muzica, respectiv de dans, dar se vor putea si odihni in zona de lounge a targului.

Vizitatorii vor putea participa si la concursul cu premii organizat la Transilvania Wedding Fair, unde vor putea castiga o rochie de mireasa, un costum de mire si un voucher in valoare de 500 euro.

Costul unui bilet de intrare este de 5 lei. Biletele se pot achizitiona de la casieria Salii Polivalente in zilele evenimentului.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul evenimentului www.transilvaniaweddingfair.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului: facebook.com/transilvaniaweddingfair.

Programul targului:

Vineri 22 ianuarie: ora 13.00-20.00
Sambata 23 ianuarie: ora 10.00–20.00
Duminica 24 ianuarie: ora 10.00-19.00

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO