TIFF cauta o Marilyn Monroe de Cluj

09-02-2016 16:32

TIFF cauta o Marilyn Monroe de Cluj

Clujencele care seamana cu Marilyn Monroe sunt invitate la un casting organizat de echipa Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).
 

Criteriul esential este asemanarea cu vedeta de film, in special in rolul ei „The Girl” din filmul „The Seven Year Itch”, in care apare celebra scena a gratarului de la metrou si care a devenit cea mai cunoscuta imagine cu Marilyn.

Preselectia este deschisa tuturor celor care vor avea domiciliul stabil in Cluj in urmatoarele luni, fara a fi nevoie de experienta anterioara in lumea filmului sau a teatrului.

Preselectia are loc la Casa TIFF (pe strada Universitatii nr. 6) incepand de joi, 11 februarie, pana sambata, 13 februarie, in fiecare zi intre orele 14 si 19.

Marilyn Monroe este ultimul personaj cautat in cadrul unei campanii initiate de TIFF in luna decembrie 2015. De atunci, peste 60 de persoane s-au prezentat la castinguri si au fot alese pentru roluri dintre cele mai diverse, de la Harry Potter la Forrest Gump sau Amelie Poulain.

Cautarea continua acum cu un singur personaj – Marilyn Monroe.

Toate persoanele selectate vor participa la un proiect marca TIFF, care va fi anuntat inainte de urmatoarea editie a festivalului.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO