Teatrul National Cluj-Napoca se „dezbraca” de secrete

Ultima actualizare: 21-06-2012 21:55
teatru

Iubitorii de teatru au ocazia sa viziteze si partea nevazuta a Teatrului National cu ocazia zilei portilor deschise. Pe tot parcursul zilei, scriitorii si actorii clujeni vor fi la dispozitia vizitatorilor si le vor raspunde tuturor intrebarilor.

Clujenii pot participa astazi la o serie de evenimente pregatite special pentru aceasta ocazie. Insotiti de actori, regizori si scriitori, clujenii pot merge in culisele teatrului, sa participe la repetitii, la spectacole interactive si recitaluri de muzica instrumentala.

Un spectacol interactiv dedicat copiilor, doua recitaluri de muzica instrumentala si scriitori clujeni care vor citi din lucrarile lor, toate sunt la dispozitia celor care vor vizita azi Teatrul National.

Timp de 6 ore pasionatii pieselor de teatru vor putea vizita fiecare coltisor din cladirea Teatrului National, vor purta discutii cu actorii si mai mult vor avea parte de surprize din partea lor. Pentru a intregi atmosfera, clujenii vor fi serviti cu prajituri si carti cu piese de teatru care sa ii transporte in lumea magica a teatrului.

Spectacolul a inceput la ora 12:00 si se va termina la ora 18:00, interval in care clujenii vor putea viziona fragmente din spectacolul „Antoniu si Cleopatra” si mai mult vor putea sa participe la o repetitie a piesei „Biloxi Blues”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO