Spectacole-recital de Ziua Internationala a Poeziei la Teatrul National Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 22-03-2014 07:39
Teatrul National

In data de 21 martie se sarbatoreste Ziua Internationala a Poeziei, eveniment marcat si la Cluj-Napoca. Astfel, Teatrul National Cluj-Napoca a pregatit doua spectacole-recital.

Ziua de 21 martie a fost declarata Ziua Internationala a Poeziei de catre UNESCO, in anul 1999, drept o recunoastere a faptului ca oamenii de litere si de cultura, poetii si scriitorii din intreaga lume si-au adus o contributie remarcabila la imbogatirea culturii si spiritualitatii universale.


Ziua Internationala a Poeziei urmareste sa sustina creatia poetica, stabilirea unui dialog intre poezie si alte genuri ale creatiei, editarea si promovarea poeziei ca arta deschisa oamenilor. Tocmai din aceste motive, Teatrul National Cluj-Napoca ii invita pe clujeni la doua spectacole-recital.


Mai precis, vineri, 21 martie, ora 19:00, Studio „Art Club” este programat spectacolul „ATENTIE, CAD INGERI!”, dupa poeme de Sanziana si Marcel Mureseanu.


Tot vineri, 21 martie, ora 19:00, la Studio „Euphorion” se va derula un one-man show cu Sorin Leoveanu, recitalul de poeme de dragoste „IMPREUNA”.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO