Situatie revoltatoare in Cluj. Elevii claselor I-IV primesc mere stricate


Ultimul update: Luni 25 Martie 2013 07:06
Data publicarii: Vineri 22 Martie 2013 15:07
Categorie: Ardeal
Situatie revoltatoare in Cluj. Elevii claselor I-IV primesc mere stricate

Directorii mai multor scoli din Cluj au sesizat zilele trecute, Inspectoratul Scolar Judetean vizavi de probleme legate de livrarea merelor. Potrivit lor, firma care se ocupa de distributie a livrat scolilor mere sub calitatea celor prevazute in contract

Directorii mai multori scoli din Cluj s-au revoltat cand au vazut ce fel de mere primesc elevii lor. Acestia au reclamat la ISJ Cluj situatia, iar masurile nu au intarziat sa apara. „Mai multe scoli ne-au reclamat faptul ca merele sunt de o calitate indoielnica. Noi am sesizat la randul nostru Consiliul Judetean Cluj pentru ca prin ei se deruleaza contractul. Lucrurile se vor remedia in cel mai scurt timp”, a declarat Valentin Cuibus, inspector general ISJ Cluj.

Reprezentantii Consiliului Judetean au notificat firma care se ocupa de livrarea merelor, iar distribuirea lor a fost sistata pentru ca erau sub calitatea celor prevazute in contract. Autoritatile spun ca firma a procurat deja un lot nou de mere, care vor fi distribuite incepand de luni, dupa o prealabila verificare de catre autoritati.

,,Nu a fost cazul sa aplicam firmei nicio amenda, consideram ca este suficient ca nu li se plateste niciun leu pentru perioada in care au livrat mere neconforme, plus ca ei au suportat costurile noului lot de mere care vor fi distribuite incepand de luni”, a mentionat Cornelia Trif, purtator de cuvant al Consiliului Judetean Cluj.

Firma care se ocupa de livrare si-a inceput activitatea in urma cu doar o saptamana.
 

Sursa: Pro TV

Tags: ardeal, cluj, mere, scoala, elev,

Amenzi in valoare de 96.000 de lei pentru programul „cornul si laptele” in scolile din Ardeal
Elevii clujeni primesc mere stricate si inghetate
Elevii clujeni primesc mere stricate si inghetate
VIDEO PROTVPLUS.RO