Se deschid portile Street Food Festival la Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00
Se deschid portile Street Food Festival la Cluj-Napoca

Pe 7 - 10 Iulie gurmanzii sunt invitati pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca la primul festival de street-food din România: Street Food Festival.

Desfasurat in premiera la Cluj-Napoca, Street Food Festival, un eveniment prezentat de Home Garden, propune o noua abordare domeniului culinar si ofera tuturor pofticiosilor un weekend prelungit de activitati, preparate si surprize culinare. Toti curiosii sunt invitati sa patrunda in perimetrul festivalului, intrarea fiind gratuita, si sa se bucure de un eveniment spectaculos si delicios.

Meniul Street Food Festival va include retetele ingenioase pregatite de unii din cei mai renumiti bucatari de street-food din România si din afara. Asadar, pe Aleea Stadionului veti gasi de la retete din bucataria asiatica, mexicana, canadiana, româneasca si nemteasca, la produse bio de luat acasa, uleiuri, gemuri, bucatarie mediteraneana si italiana.

Chef Andrei Isac va gati celebra specialitate italiana arrosticini si veti putea servi pizza preparata intr-un cuptor special instalat in food truck-ul Camionetta. Chef William Cunneen va aduce retete de traditie americana pe Aleea Stadionului alaturi de retetele ingenioase ale unuia din cei care au lucrat in bucataria lui Jamie Oliver: Chef Foa. Alaturi de ei va gati si bucatarul care pâna nu de mult ii servea pe Rihanna si Printul Angliei si azi bucatareste retete de pizza la Cluj-Napoca.

Totodata, organizatorii au pregatit surprize culinare si pentru cei vegetarieni care vor putea degusta aceste preparate cu specific street-food pe 7-10 Iulie in cadrul Street Food Festival. Toate bunataturile vor putea fi servite alaturi de un vin de poveste, o bere artizanala si multe alte tipuri de racoritoare oferite de partenerii festivalului.

Povestea Street Food Festival nu se incheie aici. Cei 50 de vendori vor fi acompaniati in bucatarie cu muzica buna si concerte spectaculoase pregatite in cadrul Festival Stage. De asemenea, amatorii de filme culinare sunt invitati in fiecare seara la Culinary Outdoor Cinema, iar cei mici sunt asteptati sa se bucure de experienta street-food la Kids Zone. Chef Foa va gati alaturi de echipa Flavours pe 8 Iulie intr-un decor impresionant la Dinner in White. Meniul va include: Salata Thai de Vita cu Mango, Pui in stil Yakitori cu Sos Teryiaki, Souvla de Porc servit cu Pâine Pita pe Gratar, Tzatiki si Salata de Spanac si multe altele.

Meniul complet si toate detaliile referitoare la program sunt disponibile pe website-ul oficial: www.streetfoodfestival.ro

Asadar, e timpul sa antrenam papilele gustative si sa ne pregatim de Street Food Festival, eveniment ce se va desfasura pe 7 - 10 Iulie pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO