Scoala incepe fara probleme la Cluj. Lucrarile de reparatii sunt finalizate in proportie de 97%


Ultimul update: Luni 16 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Vineri 13 Septembrie 2013 13:46
Categorie: Ardeal
Scoala

Scolile clujene sunt pregatite sa isi primeasca luni elevii la ore. La inceputul acstui an scolar, la nivelul judetului Cluj nu exista scoli care sa nu poata desfasura cursuri incepand de luni, 16 septembrie.

In proportie de 97%, toate unitatile de invatamant din judetul Cluj au incheiat lucrarile de igienizare si pregatire a spatiilor destinate procesului de invatamant. Doar 17 unitati urmeaza sa mai desfasoare astazi si maine activitati in vederea asigurarii curateniei spatiilor in care s-au efectuat si incheiat de curand lucrarile de reparatii si finisaje.

99% dintre unitatile de invatamant din Cluj vor incheia orice fel de lucrare pana la sunetul primului clopotel de luni, 16 septembrie 2013.

Totusi, mai sunt scoli la care nu s-au terminat lucrarile exterioare, dar asta nu va incurca elevii sa isi poata incepe anul scolar asa cum se cuvine. Este vorba de 6 scoli care vor mai desfasura lucrari si putin dupa data de 15 septembrie 2013, dar fara sa afecteze spatiile destinate efectiv procesului de invatamant. Aceste lucrari se desfasoara de cele mai multe ori in afara cladirii propriu-zise a scolii, la garduri, poduri sau fatada exterioara.
 

Sursa: ABC

VIDEO PROTVPLUS.RO