Scoala de Bucatari by Chef Adi Hadean, va fi lansata oficial la Cluj


Ultimul update: Joi 26 Noiembrie 2015 07:07
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2015 11:54
Categorie: Ardeal
bucatari

10 tineri cu posibilitati financiare reduse au sansa sa urmeze cursurile gratuite ale Scolii de Bucatari derulate de Asociatia „Adi Hadean” in parteneriat cu USAMV Cluj, prin Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor.

Proiectul, primul derulat sub sigla Asociatiei „Adi Hadean”, a inceput pe 19 octombrie si da ocazia unui numar de 10 tineri, absolventi de liceu, sa urmeze un stagiu de pregatire de un an de zile.

Stagiul va cuprinde, pe langa cursurile de teorie, care vor dura 14 saptamani (octombrie 2015 – ianuarie 2016), si ore de practica desfasurate in bucatariile unor restaurante de renume din Cluj-Napoca (februarie – iunie 2016).

„Scoala de bucatari este un proiect pe care intentionez sa-l dezvolt in fiecare an si care sa ofere sanse reale unor tineri de a se dezvolta profesional. La finalul cursului pe langa experienta acumulata, cursantii se vor bucura si de o recomandare din partea mea si a bucatarilor care le-au supravegheat activitatea, sporind astfel sansele unei angajari in domeniu”, a declarat Chef Adrian Hadean.

Scopul declarat al Asociatiei „Adi Hadean” este educatia gastronomica, astfel incat, nu intamplator, primul proiect este o scoala destinata tinerilor cu pasiune si talent, dar care nu dispun de posibilitatile financiare pentru a se inscriere la cursuri de specialitate.

Proiectul isi propune sa asigure personal cu experienta relevanta in domeniul culinar, cel putin la nivelul pietei clujene.

La finalul proiectului, cei 10 tineri vor reprezenta o resursa umana instruita si pregatita pentru a face fata, cu succes, cerintelor impuse de bucatariile profesioniste.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33