Scene incredibile dupa Gloria - CFR Cluj. Nicolae Manea l-a lovit pe ofiterul de presa al Bistritei

Ultima actualizare: 25-04-2013 01:06
Scene incredibile dupa Gloria - CFR Cluj. Nicolae Manea l-a lovit pe ofiterul de presa al Bistritei

Nae Manea si-a pierdut din nou controlul si reuseste sa tina primele pagini cu un gest incredibil. Antrenorul Gloriei Bistrita a sarit sa-l bata pe ofiterul de presa al clubului, dupa meciul pierdut cu 5-0 in fata celor de la CFR Cluj.

Totul a pornit dupa ce Ionut Calota, ofiterul de presa, a mers la banca tehnica pentru a-l invita pe Nae Manea sa acorde un interviu televiziunii care a transmis acest meci.

Reactia antrenorului i-a lasat insa masca pe toti cei aflati pe stadion: "Pleaca, ma, de aici, ca te bat!" N-a asteptat prea mult si i-a aplicat un sut in fund ofiterului de presa, dupa care l-a luat de gât si a inceput sa tipe la el.

Dupa meci, la conferinta de presa, Manea si-a cerut scuze pentru gestul sau: "Imi pare rau, a fost o reactie la nervi!" A fost insa doar un calm aparent. Imediat dupa ce s-a incheiat conferinta de presa, Nicolae Manea a sarit sa bata un ziarist care scrie pentru presa locala: "Vrei sa-ti rup si celalalt tendon?", s-a rastit Manea catre acesta.

Jurnalistul a fost salvat de interventia lui Jean Padureanu, care cu greau a reusit sa-l tina pe Manea sa nu-i aplice ziaristului o corectie fizica.

In alta ordine de idei, Padureanu s-a declarat nemultumit de rezultatele Gloriei: "Daca eu eram presedinte, il dadeam afara pe Manea, dar eu sunt presedinte onorific"
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO