Sase barbati sunt cercetati pentru ca au furat o masina de 40.000 de euro


Ultimul update: Sambata 17 Mai 2014 00:47
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014 20:40
Categorie: Ardeal
Politie

 Politistii clujeni au identificat sase barbati, cu varste cuprinse intre 24 si 50 de ani, din judetele Cluj si Satu Mare, banuiti ca au furat o masinadin Cluj-Napoca. Barbatii sunt cercetati pentru furt calificat si tainuire.

 Doi dintre cei sase barbati, unul de 24, respectiv 27 de ani, au furat autoturismul care era parcat pe starda Agricultorilor din Cluj-Napoca si l-au trasportat in Satu Mare cu gandul sa-l vanda. Planurile lor au fost date peste cap de politisti, care au descoperit masina in garajul unui satmarean.

Oamenii legii au stabilit ca activitatea celor doua persoane a fost sprijinita de alti patru barbati, cu varste cuprinse intre 30 si 50 de ani din judetele Cluj si Satu Mare. Cei din urma sunt cercetati acum sub aspectul savarsirii infractiunii de „tainuire”, iar cei doi barbati care au furat autoturismul sunt cercetati pentru „furt calificat”.

Pe 13 mai, politistii clujeni au mai depistat asupra unuia dintre cei patru barbati cercetati pentru „tainuire” si dispozitivele electronice utilizate in vederea sustragerii de autovehicule. Prejudiciul de aproximativ 180.000 de lei a fost recuperat de catre politisti.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO