Roberto Fonseca in premiera la Cluj

Ultima actualizare: 14-02-2016 07:05
Roberto Fonseca in premiera la Cluj

Inepuizabilul pianist de jazz Roberto Fonseca va sustine, in 23 aprilie, primul sau concert in Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat „Transilvania”, incepand cu ora 20:00 si face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al solistului, intitulat „At Home”.

In formula Roberto Fonseca Trio, artistul si cei doi prieteni ai sai, Ramses Rodriguez si Yandy Martinez, vor interpreta melodii cu ritmuri de jazz cubanez si pronuntate influente exotice, menite sa incante orice audienta.

Recunoasterea internationala de care se bucura Fonseca este evidentiata prin palmaresul bogat de concerte sustinute in Europa, America de Nord si Asia.

In cei peste 25 de ani de cariera muzicala, Fonseca a facut parte din orchestra condusa de Ibrahim Ferrer, a cantat alaturi de Buena Vista Social Club si a concertat impreuna cu alte nume sonore din lumea jazz-ului, precum: Omara Portuondo, Javier Zalba, Anga Diaz, Augusto Enriquez, Asa Feeston, Carlinhos Brown.

Cunoscut adept al multiculturalismului, Roberto Fonseca va aduce in concertul din Cluj ritmuri si sonoritati diverse ce creaza un stil aparte caracterizat prin improvizatii sensibile si puternice in acelasi timp. Un inceput de an excelent pentru scena de jazz clujeana.

Biletele pentru concert sunt disponibile la preturi cuprinse intre 65 si 135 de lei si pot fi achizitionate de la Biroul Diesel Events (P-ta Unirii 10, Cluj-Napoca) sau online, de pe website-urile: www.DieselEvents.ro, www.Eventim.ro si www.BiletMaster.ro.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO