Rezultatele din amicale ii ingrijoreaza pe fanii lui "U" Cluj, cu 22 de zile inainte de meciul cu Steaua

Rezultatele din amicale ii ingrijoreaza pe fanii lui

"Studentii" au pierdut toate cele trei partide de verificare pe care le-au sustinut in Antalya. Bilantul este unul rusinos pentru echipa lui Mihai Teja, Universitatea incasand 10 goluri in doar 3 meciuri.

 

Noul fundas central al lui „U“ , Ionut Rada, a fost folosit titular in toate aceste jocuri, iar Teja pare ca-i cauta perechea perfecta, in centrul defensivei dintre Ninu, Abrudan si Szilagyi. In minutele in care Rada a fost in teren, “U” Cluj a incasat doar 4 goluri. Teja cauta solutii si pentru benzile din defensiva, unde Ciupe si Gercaliu par sa aiba un plus in fata lui Martac, respectiv Tarnacop.

„Noi am ales sa jucam cu adversari tari”

Presedintele Vlad Munteanu spune ca nu s-au urmarit rezultatele in partidele cu Cernomoret Odesa, Wiener Neustadt si FSV Frankfurt.

Citește și
U Cluj
Spectacol in fata nimanui! CSMS Iasi - "U" Cluj 4-0
Un român și-a dat în judecată soția când a aflat că nu este tatăl fetei pe care a crescut-o 20 de ani. Cum s-a apărat fosta soție a bărbatului

„Avand in vedere adversarii cu care am jucat nu cred ca ar trebui sa ne ingrijoreze infrangerile. Am decis sa intalnim adversari puternici, de la care sa avem de invatat si sa stim unde ne situam in acest moment. Echipe precum locul 5 din Ucraina, calificata in primavara europeana, locul 8 din Austria sau o formatie din Germania sunt peste „U” Cluj in acest moment. Baietii s-au pregatit bine si au avut atitudine. Sunt convins ca la finalul pregatirii vom reusi sa si castigam, ca sa ne linistim contestatarii“, a spus Vlad Munteanu.

Noii veniti nu s-au remarcat

Clujenii au adus 6 jucatori noi in aceasta iarna, iar presedintele lui „U“ e convins ca Max Nicu, Machado sau Boutadjine vor salva echipa de la retrogradare, chiar daca niciunul dintre oamenii de atac nu au iesit in evidenta. Golgheterul din campionat, Valentin Lemnaru, e singurul marcator al lui „U”, acesta punctand de doua ori in cele trei partide.“Jucatorii noi nu s-au acomodat inca total, dar cu siguranta se vor acomoda pana la inceperea campionatului. Prin aceste transferuri “U” Cluj a castigat valoarea si experienta, iar asta se va vedea pe teren, in meciurile din campionat”, a incheiat Munteanu.

Lui Teja ii plac doar „oficialele“

Chiar si cu rezultatele slabe din partidele de pregatire, tehnicianul Universitatii ramane antrenorul surpriza din Liga I. Cu acesta pe banca, clujenii au obtinut 75 la suta din punctele acumulate in acest campionat, in doar 7 etape. Teja ar putea sa inceapa partida cu Steaua, din 18 februarie cu 5 dintre cei 6 jucatori veniti in aceasta iarna. In afara de tanarul Martac, ceilalti par sa fie jucatori de baza in retur. Rada si Gercaliu au locurile ca si asigurate in defensiva, Boutadjine si Max Nicu vor fi „aripile” clujenilor de la mijloc, iar Machado are sanse mari sa faca din nou cuplu in atac cu Lemnaru.

Cum ar putea arata „U” Cluj cu Steaua: Dolha – Ciupe, Ninu (Abrudan), I. Rada, Gercaliu – Boutadjine, Bucsa, Cristocea, M. Nicu – Lemnaru, Machado

Rezultate „U” Cluj in amicale:
U Cluj – Cernomoret Odesa (Ucraina, locul 5) 0-2
U Cluj – Wiener Neustadt (Austria, locul 8) 1-5
U Cluj – FSV Frankfurt (Germania, locul 15, liga a II-a) 1-3

6 jucatori a transferat U Cluj in aceasta iarna: Max Nicu, Machado, Ionut Rada II, Boutadjine, Gercaliu si Martac
 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Așa arată cea mai scumpă mașină din România: lovitura dată de Ion Țiriac
VIDEO Așa arată cea mai scumpă mașină din România: lovitura dată de Ion Țiriac
Citește și...
Bilete de doi lei.
Bilete de doi lei. "U" a stabilit un pret simbolic pentru tichetele de la meciul cu Petrolul

Antrenorul studentilor, Ionel Ganea cere incurajari la meciul cu Petrolul, iar conducerea a stabilit cel mai mic pret pentru un bilet din istoria recenta a Ligii I.

Spectacol in fata nimanui! CSMS Iasi -
Spectacol in fata nimanui! CSMS Iasi - "U" Cluj 4-0

Centralul Cojocaru a eliminat corect cate un fotbalist de la fiecare echipa. Oamenii din al doilea oraa al tarii, dupa Bucuresti, din punct de vedere al numarului de locuitori, nu merita o echipa in Liga I!

Recomandări
Viktor Orban, despre inundațiile din Ungaria. „Orice ajutor este binevenit, dar să nu cerem de pomană”
Viktor Orban, despre inundațiile din Ungaria. „Orice ajutor este binevenit, dar să nu cerem de pomană”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că ţara mai are de trecut peste cinci zile grele de apărare împotriva inundaţiilor pentru ca apoi să poată respira uşurată, relatează MTI.

 

Scene de groază la Spitalul Pantelimon, după o bătaie ca-n vestul sălbatic. O hoardă înarmată a năvălit căutându-și rivalii
Scene de groază la Spitalul Pantelimon, după o bătaie ca-n vestul sălbatic. O hoardă înarmată a năvălit căutându-și rivalii

Confruntări violente în Pantelimon, la marginea Capitalei. Zeci de membri ai unor clanuri rivale s-au bătut cu furci și bâte pe stradă, printre oameni, fără teamă de lege. Scandalul s-a încheiat cu răniți și distrugeri.

Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei
Manevra Iranului care ar lăsa loc de negocieri diplomatice în războiul din Ucraina. Ce le lipsește rachetelor livrate Rusiei

Iranul a livrat rachete Rusiei, dar fără lansatoarele necesare, pentru a fi folosite în Ucraina, ceea ce poate însemna că încă se mai are în vedere o soluție diplomatică.