Rafuiala sangeroasa intre doua familii de romi din judetul Mures

Ultima actualizare: 25-10-2012 19:12

Sase persoane, femei si barbati, au ajuns la spital dupa ce s-au batut cu topoare si bate. Printre victime se numara si doi minori de 17 ani, iar un barbat de 46 de ani este in stare grava dupa ce a fost lovit in cap de mai multe ori.

Cele doua familii din comuna mureseana Craciunesti s-au luat aseara la bataie, pentru un motiv stupid. Mai exact, una dintre familii nu-i voia ca vecini pe unii din alt clan. Tot scandalul a pornit de la casa cumparata in urma cu trei luni, de una dintre familiile de romi, mutata recent in comuna Craciunesti.

Rudele spun ca in ultima perioada scandalurile intre cele doua familii au fost tot mai frecvente. Nu a trecut o zi fara sa se certe. Aseara, spiritele s-au incins mai mult ca de obicei, iar scandalagii au pus mana pe topoare si sape. Sase persoane au ajuns la spital.

A fost nevoie de interventia politistilor si a jandarmilor pentru a potoli spiritele. Oamenii legii au deschis acum o ancheta si incerca sa afle cine a inceput tot scandalul. Cei care s-au batut sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii si ordinii publice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO