Protest la inaltime. Suparat ca a ramas pe drumuri, un tanar s-a cocotat pe un bloc

×
Codul embed a fost copiat

In semn de protest ca a fost dat afara dintr-un centru de asistenta sociala, unde avea masa si cazarea asigurate, un tanar de 27 de ani din Targu Mures s-a cocotat aseara pe un bloc amenintand ca isi ia zilele. A luat-o cu el si pe iubita sa.

Tanarul fusese dat afara din centru, pe motiv ca furase mancare si obiecte de mobilier. „Conform regulamentului institutiei, persoanele care sustarg bunuri din inventarul centrului nu mai pot beneficia de asistenta”, a explicat Szekely Istvan, seful Centrul Social Targu Mures.

Reprezentantii centrului spun ca au vrut sa-l ajute in continuare pe tanarul de 27 de ani, cautandu-i un loc de munca, insa el a refuzat vehement oferta. A preferat sa protesteze la inaltime.

Dupa doua ore, pompierii au reusit sa-i convinga sa coboare. Asta dupa ce, in cele din urma, ca sa evite o drama, seful Centrului de Asistenta Sociala a consimitit sa-i mai dea tanarului o sansa si sa-l reprimeasca in institutie. Convins de actul semnat si parafat, acesta a coborat in siguranta de pe bloc.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Protest inedit la Sibiu. Un covor de peste o suta oameni s-a intins pe o artera importanta din oras
Protest inedit la Sibiu. Un covor de peste o suta oameni s-a intins pe o artera importanta din oras

Ne plangem mereu ca Romania se afla printre tarile cu cel mai poluat aer din cauza noxelor emise de masini, dar multi nu sunt in stare sa-i respecte tocmai pe cei care chiar iau atitudine.

Protest zgomotos in judetul Maramures
Protest zgomotos in judetul Maramures

Disperati ca nu au unde sa-si duca mioarele la pascut, ciobanii si-au scos turmele in strada. Convoiul, condus de o masina plina de cartoane pe care oierii si-au trecut nemultumirile, a blocat DN 18, spre disperarea soferilor nimeriti in zona.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.