Profesor UBB ales in forul de conducere al European Accounting Association (EAA)

15-02-2016 16:15

UBB

Incepand cu luna mai 2016, comunitatea cercetatorilor si cadrelor didactice din domeniul contabilitatii care sunt afiliati institutiilor academice din Romania va fi reprezentata in EAA de catre un cadru didactic al UBB.

Mandatul de 3 ani va incepe imediat dupa Adunarea Generala a European Accounting Association din acest an, care va avea loc la Maastricht.

Ca urmare a procesului de alegere desfasurat in doua etape distincte la nivelul asociatiei, a fost desemnat pentru pozitia de Coordonator National pentru Romania domnul conf.univ.dr. Ravan V. Mustata, cadru didactic al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.

Aceasta asociatie reuneste cadrele didactice si cercetatorii din domeniul contabilitatii la nivelul Europei, stabilind o platforma reala pentru diseminarea rezultatelor cercetarii contabile Europene, dar si pentru dezvoltarea abilitatilor de cercetare si predare a membrilor comunitatilor academice preocupati de sfera contabilitatii.

De asemenea, EAA isi propune sa dezvolte relatii cu alte asociatii similare din spatiul international, respectiv autoritati si institutii publice abilitate sa activeze in procesul de reglementare a domeniului contabilitatii.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO