Imagini cu epava avionului. Un padurar a fost cel care i-a gasit pe supravietuitori in varful de munte

×
Codul embed a fost copiat

Totul parea sa fie aseara impotriva celor 7 raniti izolati in varf de munte intr-un loc pe care nimeni nu reusea sa il identifice.

 

Aproape 100 de pompieri, jandarmi montani, politisti si salvamontisti din 4 judete, dar si peste 200 de localnici au pornit in cautarea lor. Echipele au facut la pas drumul spre locul unde a fost semnalat accidentul si anume intr-o zona impadurita, la peste 1.400 de metri altitudine. Zapada depasea pe alocuri 50 de centimetri si au avut de strabatut un teren in panta, iar vizibilitatea era redusa, din cauza cetii dense.

Apelul la 112 a fost dat la ora 16 si 16 minute. Radu Zamfir, seful echipei de medici este cel care a reusit sa anunte accidentul aviatic. Acesta a fost semnalul care a mobilizat sute de oameni - autoritati, dar si localnici. S-au organizat in echipe si au pornit in cautarea ranitilor.

Intre timp, tensiunea crestea si la locul accidentului. Cu un efort aproape supraomenesc, Radu Zamfir a acordat si primul ajutor celorlalte victime. Au trecut insa ore bune pana cand salvatorii au avut o imagine oarecum clara a locului in care se afla victimele. Intr-un final, dupa ore de cautari, epava avionului a fost gasita de un padurar care cunostea foarte bine zona.
 

Citește și
O comisie a Autoritatii Aeronautice a inceput o ancheta in cazul incidentului aviatic din Targu Mures
O comisie a Autoritatii Aeronautice a inceput o ancheta in cazul incidentului aviatic din Targu Mure
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Un avion sanitar a aterizat fortat la Cluj. Unul din medicii aflati in aeronava, pentru Stirile ProTv:
Un avion sanitar a aterizat fortat la Cluj. Unul din medicii aflati in aeronava, pentru Stirile ProTv: "Asteptam salvatorii"

 Incident aviatic extrem de grav petrecut la granita dintre judetele Cluj si Alba: un avion sanitar care mergea la Oradea sa preleveze organe de la un pacient aflat in moarte cerebrala, a aterizat fortat.

O comisie a Autoritatii Aeronautice a inceput o ancheta in cazul incidentului aviatic din Targu Mure
O comisie a Autoritatii Aeronautice a inceput o ancheta in cazul incidentului aviatic din Targu Mure

Ieri un avion de mici dimensiuni, de tip Cesna a luat foc in timp ce pilotul incerca sa decoleze. Aripile aparatului care a iesit de pe pista au lovit mai multi copaci si in doar cateva secunde s-au vazut primele flacari.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.