Peste 900 de biciclisti din toata tara au luat startul in Maratonul Fagetului, organizat la Cluj

Ultima actualizare: 01-05-2014 07:01

Cu o conditie fizica de invidiat, unii au parcurs fara probleme cele doua trasee impuse de organizatori - de 30, respectiv 70 de km. Totodata a fost si un prilej bun pentru sportivii amatori sa-si etaleze bicicletele, unele in valoare de 10.000 de euro.

Pasionati de ciclism, veniti din toate colturile tarii, si-au dat intalnire la marginea Clujului, la a III-a editie a Maratonului Fagetului.

„Si pe noi ne-au luat prin surprindere, noi ne-am asteptat undeva la 600, am pregatit 700 de pachete, ne-a depasit numarul. In ultima zi s-au inscris peste 150 de participanti. Avem traseul de maraton 70 de km care merge pana in Cheile Tureniului si de-acolo se intoarce inapoi si avem cel de semi-maraton de 30 de km”, a explicat Kertesz Levente, organizator.

Pare greu de crezut, dar o bicicleta poate costa mai mult decat o masina. Preturile incep de la 2.000 de euro si ajung si la 10.000 de euro. Multi dintre concurenti au venit insa doar din dorinta de a participa la o astfel de competitie in aer liber si nu au fortat ca sa ajunga printre castigatori.

La final organizatorii i-au rasplatit pe toti concurenti cu cate o portie de gulas si o bere rece.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO