Peste 60.000 de persoane defavorizate din judetul Cluj primesc ajutoare alimentare


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2013 02:17
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2013 15:14
Categorie: Ardeal
Peste 60.000 de persoane defavorizate din judetul Cluj primesc ajutoare alimentare

A inceput distribuirea de alimente pentru persoanele defavorizate din judetul Cluj. Mii de kilograme de alimente vor ajunge in casele clujenilor in urmatoarea perioada.

 

A inceput distribuirea de ajutoare alimentare din partea Uniunii Europene. In aceasta toamna, nu mai putin de 60.016 de clujeni vor primi ajutoare alimentare. Mai precis, acestia vor primi faina alba, faina de malai, paste fainoase, ulei, rosii in suc propriu, zacusca, conserve de carne de porc, miere si zahar.

Beneficiarii acestor ajutoare vor fi familiile si persoanele singure care au un venit minim garantat, somerii care beneficiaza de indemnizatia de somaj, someri care nu beneficiaza de indemnizatie, pensionarii sistemului public de pensii ale caror drepturi obtinute din pensie sau dupa caz, din pensii cumulate, se afla sub 400 lei/luna, persoanele cu handicap grav si accentuat, adulti si copii, neinstitutionalizate si persoane care beneficiaza de alte drepturi (invalizi, veterani, vaduve de razboi, persecutati politic, revolutionari) ale caror venituri cumulate, obtinute exclusiv din aceste legi, se afla sub 400 lei/luna.
 

Aproape 3,4 tone de produse alimentare au fost retrase din magazinele din Cluj
Controale la produsele eco. Inspectorii OPC au verificat peste 450 de kilograme de alimente
FULLSCREEN
Peste 60.000 de persoane defavorizate din judetul Cluj primesc ajutoare alimentare
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO