Panica aseara intr-un bloc din localitatea Salva, judetul Bistrita Nasaud

Ultima actualizare: 22-03-2015 07:09
incendiu

Un incendiu a izbucnit chiar in mansarda unde locuieste primarul urbei. Cinci pompieri aflati in timpul lor liber au observat flacarile si au sarit repede sa stinga valvataia.

Imobilul are doua etaje si o mansarda, unde locuiesc patru familii. In momentul in care a luat foc acoperisul, toti oamenii erau in casa. Au reusit sa coboare teferi in strada, iar intre timp au ajuns si pompierii cu mai multe autospeciale care i-au ajutat pe colegii care observasera dezastrul sa stinga focul.

Interventia a durat o ora si jumatate. Nimeni n-a patit nimic, dar toata marfa aflata intr-o patiserie de la parterul cladirii a fost distrusa de apa folosita la interventie.

Oamenii s-au speriat ca focul se va extinde si la apartamentele lor, insa din fericire, pompierii au reusit sa-l opreasca; au ars insa 100 de metri patrati din acoperisul mansardei. De suferit au avut si patronii patiseriei aflate la parter.

Pompierii spun ca incendiul a pornit de la un scurtcircuit la instalatia electrica improvizata la mansarda. Urmeaza acum sa se faca evaluarea pagubelor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO