O suta de companii si organizatii recruteaza la Targul de Cariere de la Cluj

Ultimul update: Duminica 27 Martie 2016 07:03
Data publicarii: Joi 24 Martie 2016 12:25
Categorie: Ardeal
O suta de companii si organizatii recruteaza la Targul de Cariere de la Cluj

Aproximativ o suta de companii si organizatii recruteaza in perioada 29 martie - 1 aprilie in cadrul Targului de Cariere de la Cluj.

Evenimentul va avea doua editii, una dedicata oportunitatilor de cariera din domenii diverse (Targul de Cariere Cluj Global, 29-30 martie) si una speciala pentru sectorul IT (Targul de Cariere in IT, 31 martie-1 aprilie).

La cele doua evenimente sunt disponibile atat joburi, cat si internshipuri, oportunitati de practica si de voluntariat in domenii precum IT&Software, inginerie, turism, HR, marketing, financiar, administrativ, relatii cu clientii, retail, auto&automotive, vanzari, productie.


Astfel, la Targul de Cariere Cluj Global compania Arvato Bertelsmann recruteaza pentru posturi in domeniul relatiei cu clientii si cauta printre altele vorbitori de engleza, germana, suedeza, finlandeza, norvegiana, Emerson are disponibile 25 de pozitii in Oradea, iar Genpact cauta noi angajati, pe langa cei 60.000 existenti acum la nivel international.

Lidl, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, ii asteapta pe tinerii ambitiosi sa se inscrie in Campionatul de Management LIDL, un program de Management Trainee de 12 luni.

Angajari la Targul de Cariere (TdC) din 29 si 30 martie fac si companiile Absolute Jobs, din domeniul recrutarii, Bombardier, companie din sectorul serviciilor, Bosch, grup prezent pe piata din Romania de peste 20 de ani si care numara aproximativ 3.000 de angajati, Bosch Rexroth, din domeniul productiei care cauta in special ingineri. In plus, recrutari fac companiile buw si E.ON Services din sfera serviciilor, CSI Romania din productie&tehnica. Kaufland recruteaza la Targul de Cariere Cluj Global sefi de departament, asistenti manager, trainee logistica si manageri de proiect, in timp ce angajari importante se fac si la McDonald’s, Office Depot, Porsche Engineering, Steelcase, Sykes si Welocalize.


In plus, la Targul de Cariere Cluj Global mai participa Academy+Plus, o scoala alternativa cu metoda de studiu bazata pe module practice, Active Labs, care va oferi consultanta in scrierea CV-urilor, Adecco, AIESEC, Arabesque, Arcus.plan, companie care recruteaza pentru strainatate, Careers in White, CIE Matricon, ContiTech Fluid Automotive Romania, CRH Romania, De’Longhi, E VAN WIJK Logistic, Evalueserve, EXL Service, Fapte, FastTrackIT, Flanco, Fujikura Automotive Romania, Generali, HOLA Media, JYSK, Kastamonu Romania, KFC, KUKA Systems.

 

De asemenea, recrutari fac si companii si organizatii precum LEROY MERLIN, Lugera, Mathias Corvinus Collegium, Obiettivo Lavoro, Pizza Hut, ProCredit Bank Romania, RE/MAX, Salad Box, STA Travel, Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH lNG”, Terapia - a SUN PHARMA Company, The Duke of Edinburgh’s International Award, Thomsons Online Benefits, TotalStay Group, ULMA Packaging, Universal Alloy Corporation, Vodafone, Vos Logistics, Zollner Elektronik AG.

La targul specializat in IT participa companii precum Accesa, Intacct Development, Accenture, Bosch, Coresystems Software, Emerson, Garmin, Moqups, msg systems Romania, National Instruments, Porsche Engineering, Siemens, Steelcase, Welocalize.

Candidatii de la Targul de Cariere Cluj Global pot participa la un seminar organizat de compania Kaufland. In cadrul prezentarii, cei interesati vor afla cum isi pot cladi o cariera in cadrul retailerului, iar pe parcursul a 12 luni vor avea ocazia de a lucra indeaproape cu echipa de management a departamentelor care deservesc functionarea magazinelor Kaufland. Participarea la seminar este gratuita, dar locurile sunt limitate. Inscrieri se pot face aici: http://www.targuldecariere.ro/cluj-global/seminarii/

Targul de Cariere Cluj Global va avea loc in 29 si 30 martie la Sala Polivalenta intre orele 10:00-16:00. Apoi urmeaza Targul de Cariere in IT, in 31 martie si 1 aprilie, tot la Sala Polivalenta.

Detalii despre Targul de Cariere gasiti pe http://www.targuldecariere.ro.
 

O suta de companii si organizatii recruteaza la Targul de Cariere de la Cluj Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti

O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!

La Cluj-Napoca incepe azi cel mai mare Street FOOD Festival din Romania

Tot ce trebuie sa stii pentru a te distra la maxim la Electric Castle

Programari exclusiv online pentru inmatricularea provizorie a vehiculelor. Ghiseu distinct numere rosii

The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

Incepe un weekend plin de muzica buna si relaxare la Cluj. Jazz in the Park propune zeci de concerte in parc

S-a deschis Podul Traian din Cluj-Napoca dupa aproape un an de zile

Apa potabila pentru clujeni pe durata caniculei

Jazz in the Park, ziua 2: Dhafer Youssef la Opera Maghiara, concursul international de, concerte in strada si la Pata Rat

UBB scoate la concurs aproape 2.000 de locuri in extensiile universitare