Doneaza o jucarie si fa un copil fericit. Afla unde poti duce jucariile

Ultima actualizare: 21-08-2012 07:59
donatii jucarii

Pentru ca orice copil are dreptul la copilarie, doneaza si tu o jucarie! Indemnul vine din partea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mures si se adreseaza tuturor persoanelor cu suflet mare.

Muresenii care au jucarii, le pot oferi micutilor orfani aflati in sistemul directiei. Copiii de aici nu au posibilitatea sa se bucure de darurile specifice copilariei, sunt lipsiti de ocrotirea familiei si a parintilor, astfel ca un cadou este binevenit. De altfel, acestea sunt si motivele pentru care reprezentantii directiei ii indeamna pe mureseni sa doneze jucarii.

In prezent, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mures are in grija 260 de copii, dintre care 9 cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani, 25 cu varste intre 7 si 9 ani, 80 de copii care au peste 10 ani si aproape 90 de adolescenti care au intre 14 si 17 ani. Toti locuiesc in case de tip familial din 12 localitati din judet si au nevoie de jucarii adecvate varstei.

In cadrul campaniei, reprezentantii directiei incearca sa-i ajute si pe micutii ce provin din familii cu venituri reduse, ce nu au posibilitatea sa cumpere jucarii.
Toti cei care vor sa se implice in campanie sunt asteptati la sediul directiei, in fiecare saptamana, de luni pana vineri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO