O fata de 13 ani din Bistrita-Nasaud este insarcinata in luna a opta cu propriul ei frate

Ultima actualizare: 01-10-2012 02:33

Un necaz nu vine niciodata singur. Un tanar de 24 de ani, care si-a lasat gravida propria sora, in varsta de 13 ani, s-a sinucis atunci cand a aflat ca politistii il vor cerceta pentru aceasta nelegiuire.

Se pare ca parintii celor doi au stiut ce se intampla, insa de rusine si de frica legii, nu a scos un cuvant. Dealtfel, mama celor doi frati abia a iesit de cateva luni din penitenciar, unde fusese inchisa patru ani pentru pruncucidere. Acum, fata de 13 ani are deja o sarcina avansata, de opt luni.

Adevarul a iesit la iveala in urma unui denunt facut la Directia pentru Protectia Copilului, care a luat ulterior legatura si cu politia. Cand fata a fost luata la intrebari, le-a dat politistilor doua nume fictive de baieti si abia ulterior a recunoscut ca fratele ei este de fapt tatal copilului. Cand a primit citatie sa se prezinte la sectie, tanarul a intrat in panica si s-a spanzurat.

Desi toata povestea s-a petrecut sub ochii lor, vecinii familiei sustin ca nici n-au banuit ca fata ar fi insarcinata. Cu atat mai mult i-a socat sa afle ca fratele ei e tatal copilului. Nici profesorii fetei nu au stiut ca dincolo de hainele largi se ascunde o sarcina. „Venea zilnic Ioana la scoala si mama venea, se interesa macar odata pe saptamana, fetita nu a creat probleme. Avea rezultate imbucuratore, nu am vazut nicio burtica crescand, suntem de-a dreptul socati”, spune Nicoleta Gita, directoarea scolii.

Cel mai probabil, parintii fetei vor fi decazuti din drepturi pentru ca nu au stiut sa o protejeze.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO