Neatentia unui tanar l-a costat un Porsche de 25.000 euro care s-a dus, la propriu, pe apa sambetei

Ultima actualizare: 27-07-2012 15:38

In urma cu putin timp, o masina de lux, de 25 de mii de euro, a ajuns intr-un lac de langa un centru comercial din Cluj. La volan se afla un tanar care, a reusit sa iasa pe trapa, apoi, s-a dus linistit acasa sa se schimbe de haine.

Masina, un Porsche Cayenne, era condusa de un tanar de 26 de ani care n-a mai putut sa o stapaneasca si a intrat cu ea direct in lacul adanc de 6 metri. Vehiculul de lux a ramas la suprafata si, stapan pe sine, baiatul de la volan a iesit fara probleme. Si-a tras sufletul cateva minute pe mal, apoi a plecat de la locul incidentului. Proprietarii masinii, niste colegi de munca, au venit repede la fata locului si au ramas fara grai. Ii imprumutasera baiatului masina, pentru un drum, iar acum se pare ca sunt buni de plata, pentru ca masina nu are asigurare casco.

Putin dupa ora 11, clientii care se aflau in zona unui mall, precum si cativa pescari povestesc socati intamplarea. Au reusit sa vada doar cum masina plonjeaza in apa iar soferul, cascador fara voie, incearca sa se salveze.
“Exact in momentul ala am momit la peste , cand am vazut masina cazand in apa. L-am vazut pe tanar ca a tras trapa si a iesit . l-am intrebat daca are ceva si a zis ca nu a fugit . A zis ca nu a mai putut sa o controleze”, spune uimit un pescar aflat la fata locului.

Masina a ramas la suprafata lacului iar acum o macara a scos deja masina din lac, si se face evaluarea pagubelor. Ramane de vazut cine va plati daunele: soferul neatent sau proprietarul care nu avea asigurare casco.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO