Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany si Ummer Ozcan pe scena la UNTOLD. Mai sunt doar 10.000 de abonamente

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00
untold

Din cele 10.000 de abonamente, primele 2000 se mai pot cumpara la pretul de 375 plus taxe, urmand ca dupa epuizarea lor, pretul sa urce la 450 de lei plus taxe.

Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz si Yokoo urca pe lista numelor importante care in aceasta vara vor face din UNTOLD, cea mai tare experienta si cea mai mare petrecere din Europa.

NAUGHTY BOY s-a inspirat pentru numele de scena dintr-un vechi film indian. Pe numele sau real, Shahid Khan, este un recunoscut DJ britanic care la doar 31 de ani are importante colaborari cu artisti precum: Beyonce, Sam Smith, Tinie Tempah, Wiz Khalifa, Emelie Sande si Leona Lewis. Melodiile “Runnin” si “La la la la” vor rasuna in vara pe URSUS UNTOLD ARENA!

LABRINTH este un artist britanic de 27 de ani care vine pentru prima data in Romania. Primul sau single, “Pass Out” a primit premiul Brit Awards in 2011 pentru cea mai buna melodie britanica. Pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD, va rasuna si celebra melodie “Beneath Your Beautiful” la care a colaborat cu Emelie Sande, dar si hitul ”Earthquake” la care a lucrat cu celebrul rapper Tinie Tempah.

UMMET OZCAN este un renumit DJ turc sustinut si de primii DJ ai lumii. Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas&Like Mike, Calvin Harris si David Guetta, sunt doar cativa dintre artistii cu care a avut numeroase colaborari.

Celebrul hit “Castle in the Snow” va putea fi auzit live in vara la festivalul UNTOLD. Trupa elvetiana, KADEBOSTANY ajunge in august la Cluj-Napoca. Pregatesc un nou album “Soldiers of Love” care va iesi pe piata anul viitor.

Singurul festival din Europa care aduce pe aceeasi scena TOP 5 DJ ai lumii, UNTOLD, in parteneriat cu Napoca Music Event, Global Records si HaHaHa Production, ofera si in acest an clujenilor scena cu acces gratuit din Piata Unirii, unde vor concerta timp de patru zile cei mai indragiti artisti romani ai momentului.

INNA este unul dintre artistii romani care are o recunoastere internationala extraordinara. Cu peste 12 milioane de fani din intreaga lume pe pagina de Facebook, artista va canta in vara la UNTOLD, pentru prima data live la un festival din Romania alaturi de trupa ei. Smiley & Band, Feli & Band, CTC, Grasu XXL, Antonia, Carla's Dreams, Radio Killer, Cabron, Silviu Pasca & Band, Nicoleta Nuca, Vanotek & Yank, Raku, Cristu, Danaga si Rodion sunt artisti romani care au spus prezent la UNTOLD.

IA-TI ACUM UNUL DIN ULTIMELE 10.000 DE ABONAMENTE LA UNTOLD

Doar 10.000 de abonamente mai sunt disponibile pentru UNTOLD 2016. Din acestea, primele 2000 se mai pot cumpara la pretul de 375 plus taxe, urmand ca dupa epuizarea lor, pretul sa urce la 450 de lei plus taxe. In plus, UNTOLD vine in intampinarea festivalierilor cu un avantaj prin faptul ca, incepand de joi, 30 iunie, pana luni, 4 iulie, unul din cele 2.000 de abonamente poate fi cumparat platind acum 100 de lei. Diferenta de 275 de lei poate fi achitata pana in data de 25 iulie, cand pretul normal al unui abonament va fi de 450 de lei. Aceasta optiune este valabila exclusiv la achizitionarea abonamentelor de pe platforma intown.ro accesibila si din pagina festivalului, www.untold.com/tickets.

CAZARI IN CAMPINGUL UNTOLD SI IN CAMPUSURILE STUDENTESTI DIN ORAS

Festivalierii au la dispozitie mai multe optiuni de cazare, atat in campingul UNTOLD, cat si in caminele studentesti din Cluj-Napoca. Mai multe informatii despre optiunile de cazare se gasesc pe http://untold.com/cazare. Pe langa variantele oficiale puse la dispozitie, organizatorii invita clujenii sa arate ca locuiesc in cel mai prietenos oras din Europa si sa posteze optiunile lor de gazduire in evenimentul de facebook Cazare at UNTOLD 2016 si sectiunea Bedfinder disponibila pe siteul www.untold.com.

TOP 5 DJ AI LUMII LA UNTOLD 2016

UNTOLD 2016 va avea loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alaturi de alti peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO