Mos Craciun si-a deschis santier in centrul Sibiului

Ultima actualizare: 15-11-2013 06:54
Mos Craciun si-a deschis santier in centrul Sibiului

Luni a inceput constructia unui mic oras in centrul Sibiului. 65 de casute urmeaza sa fie amplasate in cadrul Targului de Craciun din Sibiu pana in 22 noiembrie, ziua inaugurarii.

 

Oferte bogate vor fi aduse de expozantii din toate colturile tarii, iar in Piata Mare vor fi amenajate si alte atractii, cum ar fi Atelierul lui Mos Craciun, zona de parc de distractii pentru copii, patinoarul, o scena pentru spectacole si o terasa amplasata in mijlocul Pietei, de unde poate fi admirat bradul de Craciun si deosebita plasa de lumini.

Peste doua saptamani se va putea vizita Targul de Craciun din Sibiu. Ca in fiecare an, oferta va fi variata: sucuri naturale din fructe de inalta calitate, cultivate, culese si prelucrate cu mare grija, torturi si prajituri de casa, icoane si tablouri pictate pe lemn, sticla sau piatra si globuri din sticla, lumanari de cea mai buna calitate, baloane de toate culorile intr-o multitudine de forme, articole textile si din piele, decoratiuni pentru brad, bijuterii, cutiute muzicale, globuri, hainue brodate, decoratiuni si accesorii lucrate manual, accesorii de uz casnic, ceaiuri, specialitati germane la gratar, specialitati culinare austriece si multe altele.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO