Mielul sta la loc de cinste pe masa de Paste, fie ca e sub forma de friptura, stufat sau drob

×
Codul embed a fost copiat

Carnea de miel e atat de scumpa incat cei care tin la traditie fac eforturi si cumpara macar o bucatica, de pofta. Tocmai din aceasta cauza pietele cu miei sunt pline de cumparatori, spre bucuria comerciantilor.

La Cluj, de exemplu, vanzatorii au profitat de forfota de la tejghele si au crescut preturile. Un kilogram de carne de miel se vinde cu 30 de lei, fata de 24 cat era zilele trecute. Cu toate acestea, toata lumea cumpara. In schimb cei din Alba au scazut pretentiile ca sa fie siguri ca vand tot.

In doar doua ore, la Cluj, un singur comerciant a vandut nu mai putin de 50 de miei, un numar record. Desi pretul carnii e destul de piperat clientii continua sa vina in magazinele de profil si sa astepte minute in sir la coada. Nici pietele din Alba Iulia nu duc lipsa de clienti, mai ales ca marfa s-a ieftinit putin. Un kilogram de carne de miel se vinde azi cu 28 de lei, mai ieftin cu doi lei fata de zilele trecute.

In toata tara, pietele vor fi aglomerate astazi, dar si maine, cind se cumpara verdeturile, ca sa fie proaspete pe masa de sarbatoare.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Au ramas fara miei in prag de sarbatoare
Au ramas fara miei in prag de sarbatoare

Lovitura dupa lovitura in gospodariile din Band, judetul Mures. Inainte de Paste, mieii numai buni de taiat le-au disparut oamenilor din adaposturi rand pe rand. Hotii au stat chiar sa-i aleaga si i-au luat doar pe cei mai grasi si mai frumosi.

Iepurasul romanesc a saracit
Iepurasul romanesc a saracit

Iepurasul nostru va fi mai sarac anul acesta decat urecheatii din Spania sau Italia. Romanii care muncesc in aceste tari au reusit sa puna bani deoparte ca sa le trimita celor dragi un cadou de Paste.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.