Medicii legisti au confirmat ca cei trei disparuti in lacul Tarnita au murit inecati

Ultima actualizare: 19-05-2012 03:24

Cel mai negru scenariu s-a adeverit, ieri, in cazul barbatului din Cluj disparut cu cei doi copii. Trupurile lor neinsufletite au fost duse la morga pentru autopsie, iar medicii legisti spun ca toti trei au murit inecati.

Scafandrii profesionisti au scos ieri dupa-amiaza trupurile celor trei din lacul Tarnitza. Intr-un moment de nebunie, tatal si-a ucis fetita de 3 ani si baiatul de 15, din relatii diferite, iar apoi si-a luat zilele. Mamele celor mici au sperat si s-au rugat pana in ultima clipa ca Alexandra si Flaviu sa fie in viata, dar tatal lor i-a condamnat la moarte ca sa se razbune pe femei.

Scene zguduitoare s-au derulat pe malul Lacul Tarnita din Cluj, greu de descris in cuvinte. La ora 16.30 scafandrii au iesit din apa tinand in brate hainita roz a fetitei. Din acel moment rudelor, dar si oamenilor adunati pe mal le-au curs necontenit lacrimi pe obraji. Cand si-au dat seama ce se intampla, mamele celor doi copii aproape au lesinat din cauza socului, iar rudele au ramas consternate de durere si de acest deznodamant. Scafandrii au gasit trupurile celor doi copii si al tatalui lor aproape de locul unde se presupune ca s-au inecat.

Trupurile au fost scoase rand pe rand, prima data cel al tatalui si al fetitei de 3 ani, Alexandra, iar apoi al lui Flaviu, baiatul de 15 ani. Din primele momente una dintre ipoteze putea fi faptul ca el s-a sinucis impreuna cu cei doi copii minori si din pacate aceasta ipoteza ne-a fost confirmata. Fiica era impreuna cu el si copilul separat”, a explicat comisarul Nicolae Popa, seful Sectiei 6 Politia Rurala Floresti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO