Meci de fotbal caritabil. Generatia de Aur a Romaniei si U Cluj vor juca pentru paramedicul Florin Benea

19-03-2015 16:37


Meci de fotbal caritabil. Generatia de Aur a Romaniei si U Cluj vor juca pentru paramedicul Florin Benea

Paramedicul diagnosticat cu leucemie in forma avansata este aproape de salvare. Daca in urma acestui eveniment se vor strange suficienti bani, acesta va ajunge in strainatate pentru operatie.

Joi, 26 martie, incepand cu ora 19:00, clujenii sunt invitati sa participe la ultimul eveniment caritabil din cadrul campaniei umanitare pentru Florin Benea, paramedicul SMURD Cluj, respectiv meciul de fotbal dintre Generatia de Aur a Romaniei si Universitatea Cluj Napoca, care va avea loc la Sala Sporturilor „Horea Demian”.

Intrarea se face pe bază de invitaţii, ce pot fi procurate de la magazinele si persoanele nominalizate pe afisul destinat acestui eveniment.

Paramedicul Florin Benea a aflat la sfarsitul anului trecut ca sufera de leucemie in forma avansata. Situatia a devenit cu atat mai dramatica atunci cand au aflat ca pentru a fi salvat are nevoie de 150.000 de Euro, costurile la care se ridica operatia de transplant de maduva de care are nevoie.

Cei care doresc sa doneze orice suma de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea, o pot face in urmatoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, pe numele sotiei, Benea Ramona:

Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
Ron: RO86BTRLRONCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO