Mare atentie la vanzatorii ambulanti. Doua familii din Reghin s-au ales cu pagube de mii de lei

Ultima actualizare: 07-10-2012 02:46

Un individ din Mures obisnuia sa fure din casele oamenilor, pe care ii imbia cu legumele vandute de el, sau unde gasea pur si simplu portile descuiate. Barbatul a furat bani si bijuterii din casele oamenilor.

Suspectul, un barbat de 42 de ani a ochit mai multe locuinte din Reghin si, cu un scenariu bine pus la punct, a trecut la treaba. Ieri dupa-amiaza, suspectul a avut un noroc chior: a gasit o poarta deschisa, pe care fata proprietarilor uitase sa o inchida cand a venit de la scoala. Barbatul a intrat nestingherit in casa, desi inauntru se afalu fetita si bunicii ei. Nu l-au auzit, insa copila l-a vazut cand a iesit in strada si a dat alarma.

In urma cu doua zile, la casa alaturata, o alta familie a ramas fara bijuterii si economii. Pe suspect, poltisitii l-au gasit in gara din Reghin si apucase sa vanda o parte din bijuteriile furate.

Acum, suspectul a ajuns pe mana politistilor, dar nu s-a recuperat decat o parte din paguba. Barbatul este cercetat pentru furt si violare de domiciliu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO