Maraton de ciclism la Maramures. Ciclistii profesionisti vor avea de parcurs 87 de km

19-05-2014 08:23


biciclisti,arad

 Startul la cea de-a VIII-a editie de MTB Maraton Baia Mare se va da pe 5 iulie 2014 si sunt asteptati sa participe zeci de amatori si profesionisti din diferite categorii de varsta.

 MTB Maraton Baia Mare se va desfasura la incepului lunii iunie pe mai multe trasee: hobby - 27 de km, semimaraton - 44 km si maraton - 87 km, ultimele doua avand un grad de dificultate mediu spre mare. Tot in cadrul competitiei exista si un traseu Family Tour, cu o lungime de aproximativ 15 km, mult mai accesibil decat celelalte si care este destinat promovarii cicloturismului montan in randul familiilor, inclusiv a copiilor.

Noutatea MTB Maraton Baia Mare 2014 o reprezinta inlocuirea anumitor parti din traseul editiilor anterioare pentru ca acesta sa poata fi parcurs 100% pe bicicleta.

Plecarea pe traseu se va face din statiunea Izvoare, iar circuitul este intr-un peisaj montan deosebit de frumos, situat pe platoul vulcanic de sub varful Ignis.

Toti cei interesati de conditiile de participare si inscrieri sunt invitati sa acceseze site-ul MTB Maraton Baia Mare www.mtbmaratonbaiamare.ro, si pagina de Facebook https://www.facebook.com/MTBMaratonBaiaMare.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO