Luminita Gheorghiu, imaginea TIFF 2013

Ultima actualizare: 29-04-2013 06:53
Luminita Gheorghiu, imaginea TIFF 2013

Campania de imagine a Festivalului International de Film(TIFF) ii aduce impreuna pe regizorul Dan Puiu si actrita Luminita Gheorghiu. Aceasta a fost aleasa de catre organizatori sa reprezinte imaginea festivalului din acest an.

Actrita Luminita Gheorgiu, care a interpretat un rol de exceptie in filmul „Pozitia Copilului”, va fi imaginea celei de-a 12-a editii a Festivalului International de Film Transilvania, iar alaturi de ea va contribui la campanie de imagine si regizorul Dan Puiu.
 

„Ideea de plecare a fost aceea de a provoca o intalnire intre doua personalitatii definitorii ale filmului romanesc: regizorul Cristi Puiu si actrita Luminita Gheorghiu.

Consider ca intre cei doi artisti exista o alchimie fantastica, de aceea i-am acordat lui Puiu carte blanche in imaginarea campaniei vizuale a festivalului din acest an, a posterului si a spotului promotional”, spune Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului.
Viziualul imaginat de catre Dan Puiu face trimitere la o scena din filmul „Secvente”, singura de altfel in care apare actrita.
 

„A fost o surpriza foarte mare si m-am simtit onorata ca m-au ales pe mine. Iar reintalnirea cu Cristi Puiu a fost foarte placuta, am colaborat la trei filme deja, ne cunoastem bine si cred ca vom lucra impreuna pana cand viata ne va desparti”, spune Luminita Gheorghiu.
 

In cadrul galei de inchidere a festivalului TIFF, care va avea loc pe data de 9 iunie, actrita va fi distinsa cu Premiul de excelenta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO