Lucratorii disponibilizati dupa inchiderea fabricii Nokia de la Jucu, sunt asteptati la interviu

Ultima actualizare: 12-07-2013 00:19
angajari

Marii angajatori din zona Dej-Gherla pun la dispozitia persoanelor disponibilizate, in urmarea inchiderii Nokia, noi locuri de munca. Fostii angajati sunt asteptati la interviru.

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj organizeaza evenimentul „Fa pasul inainte, haide la interviu!”, o actiune dedicata celor disponibilizati de la Nokia. Mai multe companii din Dej, Gherla si nu numai, isi vor prezenta ofertele disponibile, miercuri, 10 iulie 2013, intre orele 9:00 si 14:00, la Black Tulip Hotel din Dej, unde sunt asteptati toti fostii angajatii ai firmelor Nokia si Eurest.

Evenimentul urmareste realizarea unui ansamblu de masuri active destinat reintegrarii profesionale a lucratorilor afectati de disponbilizare de la Nokia si Eurest, prin suplimentarea, completarea si extinderea masurilor nationale, oferindu-le fostilor muncitori diferite oportunitati de angajare.

Pentru persoanele care fac parte din grupul tinta Nokia si care se afla la distante mari de Municipiul Dej, transportul va fi asigurat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO