Liderul pietei intenationale de curierat expres si logistica a inaugurat un terminal cargo pe Aeroportul din Cluj

07-05-2014 16:24


Liderul pietei intenationale de curierat expres si logistica a inaugurat un terminal cargo pe Aeroportul din Cluj

DHL, liderul pietei internationale de curierat expres si logistica, a inaugurat astazi terminalul operational situat in incinta Aeroportului International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Noul terminal este situat in incinta Aeroportului International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, care permite imbunatatirea timpilor de livrare si preluare pentru expedierile internationale cu pana la 60 de minute.

Noul terminal operational DHL permite ca procesul de sortare al marfii sa se faca imediat dupa sosirea acesteia in aeroport, iar accesul coletelor se face direct catre pista, acestea conducand la imbunatatirea timpilor de livrare si preluare pentru expedierile internationale cu pana la 60 de minute, ceea ce reprezinta un castig semnificativ pentru partenerii DHL din aceasta zona a tarii.

La eficientizarea timpilor de livrare si preluare contribuie si aparatul Xray dedicat operatiunilor DHL, cu ajutorul caruia este posibila procesarea unui numar mai mare de expedieri, intr-un timp mai scurt. Investitia permite de asemenea livrari in aceeasi zi pentru judetul Cluj, dar si pentru principalele orase din judetele limitrofe: Alba, Bistrita-Nasaud, Harghita, Salaj, Maramures, Mures, Satu Mare si Sibiu.

„DHL este un partener important pentru aeroport, cresterea continua a traficului aerian de marfa si posta fiind una din prioritatile noastre. Acestea, in conditiile in care dezvoltarea transportului cargo este o componenta esentiala pentru realizarea viitoarelor conexiuni intermodale. Investitia DHL pe aeroportul din Cluj vine in intampinarea nevoii comunitatii de servicii logistice cat mai eficiente”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO