Liber la spectacole. Se pot achizitiona abonamente la spectacolele Teatrului National din Cluj


Ultimul update: Duminica 15 Septembrie 2013 07:01
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2013 14:59
Categorie: Ardeal
Teatrul National

Accesul la spectacolele Teatrului National din Cluj se poate realiza, incepand de astazi, pe baza de abonamente. Pentru stagiunea teatrala 2013/2014, publicul are la dispozitie sase tipuri de abonamente.

Concepute pe mai multe categorii, abonamentele puse la vanzare de reprezentatii Teatrului National le ofera clujenilor posibilitatea de a viziona spectacolele la preturi atractive si sunt valabile pentru anul calendaristic 2013.

Abonamentele JUNIOR, YOUNG si SENIOR costa 30 de lei si se adreseaza exclusiv elevilor, studentilor si, respectiv, pensionarilor, care beneficiaza de cate sase bilete la teatru, pentru ei si invitatii lor, la oricare dintre reprezentatiile din stagiunea teatrului, cu exceptia premierelor.

Abonamentele SILVER si GOLD, in valoare de 60 de lei si, respectiv, 90 de lei, pot fi achizitionate de catre toate categoriile de spectatori si asigura locuri preferentiale in sala de spectacol.

Abonamentul PLATINUM, in valoare de 1.000 de lei, permite accesul a doua persoane la un numar nelimitat de spectacole ale teatrului, inclusiv la premiere, si asigura locurile cele mai bune din sala.

„Pentru a va asigura accesul la reprezentatia aleasa, va recomandam sa va rezervati locul sau locurile dorite cu minim 24 h inainte de inceperea reprezentatiei, la Agentia teatrala”, se mentionaza in comunicatul remis de reprezentatii Teatrul National Cluj.

Abonamentele pot fi achizitionate de la Agentia teatrala sau online, de pe platforma biletmaster.ro.
 

Sursa: Pro TV

Modelul Chelsea copiat si in Ardeal
Sefii fac apel la fani: Demonstrati ca iubiti Universitatea
Sefii fac apel la fani: Demonstrati ca iubiti Universitatea
VIDEO PROTVPLUS.RO