La Sibiu a inceput procesul in care 8 persoane sunt acuzate de inselaciuni la bursa

Ultima actualizare: 09-11-2013 07:06

Astazi a inceput procesul unor indivizi banuiti ca au jefuit-o la Bursa, la inceputul anului, pe sefa misiunii Bancii Mondiale in Romania. Femeia s-a trezit ca altcineva a vandut in numele ei actiuni in valoare de 900.000 de lei.

Sefa misiunii Bancii Mondiale - Ana Maria Mihaescu - si-a dat seama ca a fost jefuita cand a vrut sa participe la o adunare generala a actionarilor si a aflat cu stupoare ca nu mai are calitatea de actionar. A descoperit ca, in numele ei, altcineva vanduse actiunile pe care le avea la SIF Munteania si SIF Transilvania - in valoare de 900.000 de lei.

Cercetarile au scos la iveala ca tranzactiile au fost facute de o femeie care seamana cu Ana Maria Mihaescu si care a folosit un buletin falsificat. Fosta contabila la CAP, femeia a urmat planul pus la cale de alti 7 barbati, printre care si un fost lucrator in domeniul bancar. Dintre ei, trei sunt judecati in stare de arest, patru in libertate iar un altul este fugit.

Procesul inceput astazi, la Sibiu, este in plina desfasurare. Femeia acuzata de inselaciune sustine ca nu stia la ce fapta participa si ca ea doar a urmat instructiunile celorlati inculpati.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO