L-ati vazut? Un barbat din judetul Cluj a disparut de mai bine de un an. Familia il cauta disperata

Ultima actualizare: 02-10-2015 07:16
L-ati vazut? Un barbat din judetul Cluj a disparut de mai bine de un an. Familia il cauta disperata

Barbatul de 30 de ani lucra cu ziua in Magur-Racatau, judetul Cluj si a fost vazut ultima data de fratele sau caruia i-a spus in seara disparitiei ca merge sa isi cumpere de baut de la barul din sat.

De atunci parca l-a inghitit pamantul. Nimeni nu mai stie nimic de el. Mama barbatului este disperata si se gandeste la ce e mai rau. Spune ca de atunci nu isi mai gaseste linistea si vrea macar sa afle ce anume s-a intamplat cu copilul ei.

De plecat din tara, nu se pune problema. Barbatul nu a avut niciodata intentia sa paraseasca tara, iar in noaptea de 29 august 2014 nu avea mai nimic la el, decat o suma mica de bani.

Politistii il cauta inca de atunci pe Ioan, dar deocamdata nu au nici o ipoteza. Iau totusi in calcul si varianta unei crime, bine ascunse.

Lingurar Ioan, are 1m 70 inaltime, 80 de kg, constructie fizica robusta, fata ovala, ten masliniu, ochi caprui, par cret brunet. Cand a fost vazut ultima data purta hainele de munca, inchise la culoare.

Toti cei care l-au vazut sau au informatii cu privire la acest barbat sunt rugati sa sune la 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate sectii de politie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO