L-ati vazut? Un barbat de 53 de ani din Campia Turzii, judetul Cluj a disparut de la domiciliu


Ultimul update: Joi 17 Aprilie 2014 06:58
Data publicarii: Luni 14 Aprilie 2014 16:21
Categorie: Ardeal
Varadi Francis

Varadi Francis, un barbat de 53 de ani din Campia Turzii, a plecat de acasa in 2012 si nu s-a intors pana in prezent. Daca il vedeti, nu ezitati sa apelati gratuit 112 pentru a anunta imediat Politia.

Politistii din Campia Turzii au fost sesizati cu privire la faptul ca Varadi Francis, de 53 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul din localitatea Campia Turzii, din data de 29.02.2012 si nu s-a mai intors.

Semnalmente: inaltime 1,68 m, constitutie robusta, greutate 80 de kg, fata rotunda, par saten, tuns scurt, ochii verzi-albastrui, ten masliniu, nas mare (borcanat).

Imbracaminte: La momentul plecarii era imbracat cu o geaca tip palton, din material textil de culoare gri si pantaloni din doc, de culoare gri. Purta o sapca de culoare inchisa, iar in picioare avea pantofi sau ghete de culoare neagra. Acesta avea asupra lui o geanta de umar, din material textil, de culoare neagra.

Persoanele care pot furniza orice informatii despre persoana disparuta sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO