L-ati vazut ? Un barbat de 31 de ani din Dej a disparut

Ultima actualizare: 15-12-2014 01:34
L-ati vazut ? Un barbat de 31 de ani din Dej a disparut

Un barbat de 31 de ani din municipiul Dej, judetul Cluj, a disparut de acasa. Barbatul a plecat de buna voie de aproximativ doua luni si nu s-a intors pana in prezent. Cine are informatii este rugat sa apeleze la politie.

Oamenii legii au fost anuntati joi, 11 decembrie, de faptul ca Ovidiu Moldovan in varsta de 31 de ani a plecat volunar de acasa in ziua de 14 octombrie 2014 si ca de atunci nimeni nu l-a mai vazut. Rudele sale sunt ingrijorate si cred ca i s-a intamplat ceva rau si de aceea nu a mai ajuns acasa de atata vreme.

Ovidiu Moldovan are 1,72 m inaltime, 68-70 de kg, constructie atletica, par saten inchis la culoare, ochii caprui, fata ovala si purta mustata si barba.

In ziua in care a plecat de acasa acesta purta pantaloni de tip blugi, albastri, tricou neagru, cu maneca lunga, cu guler si cu trei nasturi. De asemenea, avea o haina albastra. Acesta era incaltat cu pantofi sport, negri, cu dungi albe.

Persoanele care pot furniza orice informatii despre persoana disparuta, sunt rugatesa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO