Invitati de marca alaturi de Andrea Bocelli, in concertele din Romania

Ultimul update: Duminica 30 Aprilie 2017 07:07
Data publicarii: Joi 27 Aprilie 2017 13:27
Categorie: Ardeal
Invitati de marca alaturi de Andrea Bocelli, in concertele din Romania

Marele tenor Andrea Bocelli, care va sustine anul acesta doua concerte extraordinare in Romania, primul in Bucuresti, pe data de 22 Iunie si al doilea la Cluj-Napoca, pe data de 25 Iunie, va avea invitati de marca alaturi de el.

Printre invitatii asteptati si confirmati se numara Andrea Griminelli, unul dintre cei mai mari flautisti ai momentului. De-a lungul carierei sale, Andrea Griminelli a sustinut concerte in toata lumea, avand turnee in Europa, SUA, Japonia si America de Sud. In anul 1989 castiga premiul Grammy pentru albumul "Live in Modena, Piazza Grande". A avut numeroase colaborari cu artisti de renume precum: Pretre, Giulini, Mehta, Norrington, Krivine, Bashmet, Luisada, Sutherland, Bonynge, Rampal, Rojdestvenski, Levine, Lu-Ja, Ughi, Sado si Semkov, Andrea Bocelli, Elton John, James Taylor, Sting, Branford Marsalis si Ian Anderson de la Jethro Tull.

Ilaria Della Bidia este al doilea nume important care va urca pe scena alaturi de legendarul tenor.
Studiu, Pasiune si Iubire - acestea sunt cuvintele cheie care o reprezinta pe Ilaria Della Bidia, o artista sincera, versatila, un spirit ce transmite multa energie si emotie. Iubirea ei pentru muzica nu are limite, astfel ca Ilaria reuseste intr-o cariera de aproape 15 ani sa puna in scena peste 2000 de concerte in Italia si in toata lumea (Europa, Rusia, SUA, Africa), avand colaborari cu artisti celebri, actori si dansatori. Printre cei mai renumiti artisti cu care a colaborat de-a lungul timpului ii amintim pe Maestrul Andrea Bocelli, Lionel Richie, John Legend, Sophia Loren, Reba McEntinre, Ronnie Dunn, Leona Lewis si multi altii.

Elisa Balbo, protagonista unor opere celebre de Verdi si Puccini, a cantat in gale prestigioase de opera, pe cele mai mari scene ale lumii, alaturi de dirijori celebri, printre care si Riccardo Muti. A cantat pe scene importante, precum Teatro dell'Opera din Roma, Teatro La Fenice din Venezia, Arena din Verona, Teatro Filarmonico din Verona, Ravenna Festival, Teatro Comunale din Modena, Teatro del Giglio di Lucca, Wiener Konzerthaus, Grand Theatre Rubinstein Rimsij-Korsakov din Saint Petersburg.

A patra prezenta internationala, care i se va alatura lui Andrea Bocelli, este Elizabeth Sombart, o pianista de origine franceza, nascuta la Strasbourg, care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Augustin Dumay (vioara), Patrick Gallois (flaut), Lluis Claret (violoncel) si Akiko Nakajima (soprana). A concertat alaturi de Orchestra Naționala din Lille, Orchestra Filarmonicii din Strasbourg, Orchestra Academiei Bruckner din München si Orchestra Filarmonicii Regale din Londra. In 2006, Elizabeth Sombart a fost ridicata la rangul de Cavaler al Ordinului Național de Merit pentru intreaga activitate, iar din 2008 este Cavaler al Ordinului Artelor si Literelor pentru cariera sa artistica. In paralel cu activitatea de solist, in 1998 Elizabeth Sombart creeaza in Elveția Fundația Résonnance care este prezenta in 6 țari si ofera cursuri de muzica clasica gratuite tinerilor talentati. Filiala din Romania isi desfasoara activitatea din 2013 in Bucuresti.

Nume sonore, nume care au vazut si au cunoscut cele mai mari scene ale lumii, ajung anul acesta si in Romania, sa se indragosteasca iremediabil de publicul nostru. Un public care stie si apreciaza calitatea si bunul gust.

Biletele pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro si in format fizic din magazinele si librariile partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV si supermarket-urile Carrefour.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Invitati de marca alaturi de Andrea Bocelli, in concertele din Romania Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

Clujul gazduieste in acest weekend cea de-a patra editie a Festivalul Transylvania History Days

UBB isi deschide portile pentru viitorii studenti

O noua reprezentatie pe strada Zaracatan: cel mai frumos show de echitatie din Romania se joaca din nou in weekend!

La Cluj-Napoca incepe azi cel mai mare Street FOOD Festival din Romania

Tot ce trebuie sa stii pentru a te distra la maxim la Electric Castle

Programari exclusiv online pentru inmatricularea provizorie a vehiculelor. Ghiseu distinct numere rosii

The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

The Street FOOD Revolution - cel mai mare Street FOOD Festival din Romania ajunge acasa, la Cluj-Napoca

Incepe un weekend plin de muzica buna si relaxare la Cluj. Jazz in the Park propune zeci de concerte in parc

S-a deschis Podul Traian din Cluj-Napoca dupa aproape un an de zile

Apa potabila pentru clujeni pe durata caniculei

Jazz in the Park, ziua 2: Dhafer Youssef la Opera Maghiara, concursul international de, concerte in strada si la Pata Rat

UBB scoate la concurs aproape 2.000 de locuri in extensiile universitare